Снимка БулфотоВодещата партия не променя позицията за третия мандат.ИТН няма да

...
Снимка БулфотоВодещата партия не променя позицията за третия мандат.ИТН няма да
Коментари Харесай

ИТН след срещата с Радев: Няма да подкрепим трети мандат

Снимка Булфото

Водещата партия не трансформира позицията за третия мандат.

Има Такъв Народ няма да поддържа трети мандат за сформиране на държавно управление, стана ясно след консултациите на групировката при президента Румен Радев.

" Защото няма политическа логичност в това да не поддържат останалите държавно управление, препоръчано от най-голямата парламентарна партия, а в това време да чакат от нас ние да подкрепим последващо държавно управление на малцинството, което необичайно за какво ще ръководи с плаващи болшинства, в което ние също бяхме обвинение ", съобщи Виктория Василева от " ИТН ".

" Ние сме единствените, които през цялото време не се отмятаме от това, което сме говорили, за разлика от нашите сътрудници от другите политически партии. Никой не може да ни упрекна, че си сменяме мнението през ден “, показаха още от партията на Слави Трифонов.

Виктория Василева дефинира като градивни вторите съвещания с Румен Радев, които президентът свика за сформиране на държавно управление.

Независимо от всички политически напрежения и игри има проблеми, които са над всички. Такъв е казусът с мигрантската рецесия, която доста скоро може да почука на нашата врата. В този случай обикновено е да постъпим по този начин, както се чака от виновни български жители, каквито сме ние, с цел да подкрепим напъните на държавното управление за справяне с тези проблеми, съобщи още Василева,

Тошко Йорданов, Филип Станев и Виктория Василева обявиха, че при президента са разискали редица проблеми - от това по какъв начин се стигна до неоползотворяването на първия мандат, през другите благоприятни условия пред президента и Народното събрание оттук насетне и настоящата конюнктура в страната, пише dnes.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР